Algemeen

Leden van Geminat, zusterverenigingen en NFN zijn van harte welkom voor dag- en kampeerbezoek. Geminat leden kunnen vrienden, familie en die interesse hebben in het naturisme uitnodigen voor dagbezoek of voor een kampeerbezoek van maximaal 3 dagen. Deze introducees gedragen zich op het terrein volgens de naturistische gedragsregels. Zij betalen het geldende gastentarief.

Kampeerplek

U bent welkom op de dag van aankomst vanaf 14.00 uur. Op de dag van vertrek dient u de camping te verlaten vóór 12.00 uur. Kamperen is alleen toegestaan op de daarvoor bestemde plekken op het terrein. De kampeerplek wordt in principe bepaald door de beheerders van het terrein (Jetty en Atze Benedictus).                                   

Alle kampeerplekken zijn voorzien van elektriciteit. (4 ampère = 880 watt). In de Pinkestal vindt u stopcontacten waar u eventueel uw telefoon op kunt laden. Groote Keijns heeft een gratis WIFI-netwerk. Het wachtwoord voor de Pinkestal is GEMINAT_GAST en voor het terrein heerlijkweertje!!                                                                     

Schotel antennes mogen gebruikt worden wanneer ze in de onmiddellijke nabijheid van het kampeermiddel geplaatst worden zodat niemand er last van heeft. Fotograferen en filmen mag alleen als de in beeld zijnde personen daar toestemming voor geven. Voor het fotograferen en filmen van minderjarigen moeten de ouders toestemming geven. In bijzondere gevallen kan, in overleg met de beheerders, een kampeermiddel onbeheerd blijven staan. Hiervoor is men het volledige tarief verschuldigd exclusief toeristenbelasting.

Afrekenen

U wordt verzocht de dag voor vertrek telefonisch contact op te nemen met Jetty Benedictus. Zij is dan de volgende dag  in de Pinkestal tussen 11 en 12 uur. Graag betalen met PIN.

Nachtrust

Tussen 23.00 uur en 07.00 uur is het rustig op het terrein. Ook overdag houden we rekening met elkaar.

Parkeren

Auto’s zijn alleen toegestaan op het campingterrein om kampeermiddelen (caravan of tent) op de daarvoor bestemde plaats te installeren. Hierna kunt u de auto parkeren op het parkeerterrein.  Het is niet toegestaan om de auto te gebruiken om boodschappen bij de tent of caravan af te leveren, hiervoor is er naast de afvalcontainer een bolderkar beschikbaar voor algemeen gebruik.

Afval

Het afval kunt u kwijt in de afvalcontainer bij de parkeerplaatsen. Papier in de doos in de TV-kamer. Grofvuil en glas dient u zelf af te voeren. In Schagen en ’t Zand is daar voldoende gelegenheid voor.

Huisdieren

Per kampeermiddel is één huisdier toegestaan. Zowel op- als buiten het terrein geldt een aanlijngebod. De hond uitlaten doet u buiten het terrein. Graag schepje of zakje meenemen.

Hygiëne en schoonmaak

In het sanitair gebouw zijn 3 toiletten, drie wasbakken (warm en koud) en drie douches aanwezig.  De douche-, wasruimte en toiletten worden elke dag aan het begin van de middag schoongemaakt en zijn dan niet toegankelijk voor gebruik. Nachtemmers en uw chemisch toilet dienen geleegd te worden op de daarvoor bestemde plaats naast de ingang van het sanitair gebouw. Chemische toiletten kunnen i.v.m. het rioleringssysteem alleen geleegd worden als u geen chemische middelen gebruikt. Wij werken namelijk met een septic tank.                                                           

Er is een wasmachine voor algemeen gebruik aanwezig. Voor 4 euro kunt u er gebruik van maken. Dit kunt u regelen met Jetty Benedictus.

Pinkestal

U kunt gebruik maken van alle faciliteiten in “de Pinkestal”. Er is een aanrecht met warm water voor uw afwas en een koelkast en vriezer voor algemeen gebruik. Wel zijn er enkele spelregels aan verbonden. Deze hoort u van Jetty Benedictus .Op koude dagen kan de houtkachel worden gebruikt, maar ook omdat het gewoon gezellig is. Wel de deurtjes sluiten bij het verlaten van het gebouw! Het terras is zeker niet alleen voor leden van onze vereniging. Iedereen is welkom. Dit geldt ook voor de Jeu de Boulesbaan. Deze is uiteraard de hele dag vrij om te gebruiken. Dagelijks om ongeveer 16.00u wordt er als het weer het toelaat gezamenlijk gespeeld. Schroom niet en kom naar de Jeu de Boulesbaan en speel mee. Er zijn eventueel ballen beschikbaar in de Pinkestal.

Sauna

Deze is geopend op elke eerste zaterdag van de maand ’s middags van 14.00 tot 17.00u bij voldoende deelname. (behalve in juli en augustus) Aanmelden bij Jetty, kosten 5 euro.   De sauna is ook beschikbaar buiten deze uren bij voldoende deelname en tegen een minimumbedrag  van 25 Euro.