Hoe, wat en waar op de Groote  Keijns

(terreinreglement 2019)

Beste gast,

Van harte welkom op ons terrein. Wij hopen dat u het bij ons naar uw zin zult hebben.

Onderstaand vindt u alle informatie in alfabetische volgorde, die u nodig heeft om uw verblijf op de “Groote Keijns” prettig te laten verlopen.

Mocht u echter aanvullingen, verbeteringen of andere positieve kritiek hebben, dan staan  wij daar natuurlijk voor open.

 Wij wensen u een prettig verblijf op de Groote Keijns.

Bestuur van naturistenvereniging Geminat.

Aansprakelijkheid bij schade

Iedere bezoeker doet bij het betreden van het terrein afstand van elk aan hem/haar bij de wet toegekend recht op schadevergoeding. Stormschade en/of letselschade komen geheel voor rekening van de kampeerder. Het veroorzaken van schade aan derden incl. de vereniging of de familie Benedictus is onderhevig aan de wetgeving. Men is hiervoor wettelijk aansprakelijk.

Afval

Het afval kunt u kwijt in de afvalcontainer, bij de parkeerplaatsen. Grof vuil, papier en glas graag zelf afvoeren. Zowel in Schagen als ´t Zand staan glasbakken.

 Betalen

U wordt verzocht bij voorkeur op de dag voor vertrek af te rekenen met Jetty Benedictus in de Pinkenstal. Jetty is daar aanwezig tussen 11.00 uur en 12.00 uur. Betalen met  pin kan ook, wel net zo gemakkelijk voor u maar ook voor ons.

Eigenaar

De familie Benedictus (Jetty en Atze) zijn de eigenaren van het terrein. Zij zijn tevens de beheerders en u dient zich te houden aan hun aanwijzingen.

Elektra

Bijna alle kampeerplaatsen zijn voorzien van elektriciteit. (4 ampère = 880 watt).

Er zijn voor de sportieve passanten op de fiets of wandelend met een tentje, ook plekken zonder stroom. Men betaalt dan ook minder. In de pinkenstal vindt u wel stopcontacten waar u eventueel uw telefoon kunt opladen.

Fotograferen en filmen

Dit mag alleen als de in beeld zijnde personen daar toestemming voor geven. Voor het fotograferen en filmen van minderjarigen moeten de ouders toestemming verlenen.

Geluidsoverlast

Tussen 23.00 uur en 07.00 uur is het rustig op het terrein. Ook overdag houden we rekening met elkaar.

Gezamenlijke maaltijden

Soms wordt er door leden van onze vereniging gekookt voor een vriendenprijs.

Iedereen is van harte welkom om mee te eten. Mededelingen hierover vindt u op het mededelingenbord bij de afwasplek bij de boulebaan.

Huisdieren

Per kampeermiddel is één huisdier toegestaan. Voor honden moet apart worden afgerekend. Zowel op – als buiten het terrein geldt een aanlijngebod. De hond uitlaten doet u buiten het terrein, graag een schepje of zakje meenemen.

 Jeu de Boules

Dagelijks om ongeveer 4 uur wordt er, als het weer het toelaat, Jeu de Boules gespeeld. Aanmelden hoeft niet en goed kunnen boulen ook niet. Het gaat om de gezelligheid. Schroom dus niet, kom naar de Jeu de Boules baan en speel mee. Als u zelf geen ballen heeft, zijn er ballen beschikbaar in de Pinkenstal.

Kleding

Indien de temperatuur het toelaat, wordt u geacht bloot te zijn. Dit geldt ook voor uw bezoekers. Als beheerders van het terrein zult u Jetty en Atze Benedictus gekleed op het terrein tegenkomen.

Nachtemmers/’chemisch’ toilet

Deze kunt u legen in het hokje naast de ingang van het sanitair gebouw. Chemische toiletten kunnen in verband met het rioleringssysteem alleen geleegd worden als u geen chemische middelen gebruikt. Wij werken met een sceptic tank!

Onbeheerd achterlaten van het kampeermiddel

In bijzondere gevallen kan, in overleg met de beheerder, een kampeermiddel onbeheerd blijven staan. Dit tegen betaling van het normaal geldende tarief per overnachting exclusief toeristenbelasting.

Parkeren

Auto’s mogen, behalve bij het uit- en inladen van de bagage, niet op het terrein blijven staan. De auto kunt u parkeren op het parkeerterrein. In- en uitladen is uiteraard van korte duur en voor het vervoeren van zware boodschappen is er naast de afvalcontainer een bolderkar voor algemeen gebruik aanwezig. Mocht het terrein erg nat zijn, neemt u dan, voordat u uw kampeermiddel plaatst, contact op met Atze Benedictus.

Pinkestal

U kunt gebruik maken van de faciliteiten in “de Pinkestal”. U vindt daar een koelkast die u kunt gebruiken maar met mate want u bent niet alleen op deze camping. Ook is er bij het aanrecht warm water. Voor uw eigen afwas moet u gebruik maken van eigen afwasmiddel en droogdoek.

Tevens beschouwen wij “de Pinkestal” als onze huiskamer. We wijzen u er op, dat we geen kooktoestel hebben, wel een magnetron (deze vindt u in de biljartruimte, toegankelijk vanuit de pinkenstal).

Mocht u het koud hebben in de Pinkestal, schroom dan niet om de houtkachel te gebruiken. Wel graag de deurtjes van de kachel dicht doen als u de Pinkestal verlaat.

Sanitair

In het sanitair gebouw zijn drie toiletten, drie wastafels (koud – en warm stromend water) en drie douches.

Sauna

Er is een sauna aanwezig op het terrein. Elke eerste zaterdagavond van de maand (behalve in juli en augustus) gaat de sauna aan bij voldoende belangstelling. (aanmelden bij Jetty!) De prijs is dan 5.00 euro per persoon. 
U kunt ook op andere dagen met een groepje de sauna huren. De kosten zijn dan ook 5 euro per persoon, maar minimaal 25 euro. Dus bij 4 personen is het 25 euro en bij 7 personen 35 euro

 Schotelantennes

Er is geen bezwaar tegen het gebruik van een televisieschotel. De schotel moet echter in de onmiddellijke nabijheid van het kampeermiddel geplaatst worden, zo dat niemand er last van heeft.

Terras

Het terras is zeker niet alleen voor leden van onze vereniging. Iedereen is er welkom.

Toeristische informatie

In de Pinkestal is de nodige toeristische informatie aanwezig, als u vragen heeft, vraag het onze beheerder of onze vaste gasten.

 Veranderingen aan het terrein

Aan het terrein mag door u niets veranderd worden. Dus geen geultjes graven en bomen en struiken snoeien.

Wasmachine

Er staat een wasmachine ter beschikking. Hiervan kunt u gebruik maken, tegen betaling per wasbeurt. Dit kunt u regelen met Jetty Benedictus.

Wifi

Er is gratis Wifi op het terrein. De inlogcodes hiervoor vindt u op het prikbord achterin de Pinkestal.

Als dit uw eerste kennismaking is met het naturisme en het bevalt, dan kunt U zich aanmelden als lid van onze vereniging. Mag natuurlijk ook bij een andere vereniging of bij het NFN.